Ponny cupen -resultat-

Yes, då var Brs tjejernas första ponnycup match över!
De mötte Srk på hemma plan, Själv fick jag springa runt och hjälpa alla, Amanda hade probem med Saga som alltid på något sätt förstörde sina flätor, schabrak skulle bytas, hästarna skulle sadlas och tränas, på med benskydd martingalar oj oj oj! 

Till slut så började matchen och hästarna började hoppas runt på olika hinder.
När det var Tuvas tur att rida så satt hon ett superfint tryck i Nova, Nova brukar ofta stanna annars så man kan inte lita så mycket att hästen hoppar av sig själv. Tuva kom fint på alla hinder sen så råkade hon rida fel och hoppa fel hinder så tyvärr så blev hon utesluten.
Så himla trist för Nova var så fin och de skulle varit felfria annars men men.
Tuva ska va nöjd, hon har oroat sig för att hästen ska vägra stanna och allt ska gå undan men nu var det bara en liten ryttar miss och de red så bra ihop så de kommer ta igen det till nästa match!
De övriga hemma ekipagen gick det galant för felfri efter felfri tills Symfonie skyggade för läktaren och fick ett stopp men han och Julia var för övrigt super fina!
Borta ekipagen var felfria tills hon som skulle rida Nova red, Man får hoppa första hindret 1 gång innan man får startsingnal och då stoppade hon 3 gånger, sedan den fjärde gången så ramlade ryttaren av.
Hon hoppade lite innan hästen men kan förstå att hon var nervös, när man stoppat 3 gånger på en ganska okänd häst tappar man självförtroendet,
Hon kom tillslut över hindret och red fint tills hon stoppade på femte hindret och ryttaren ramlade av hårt på marken med ryggen först, det måste gjort hemskt ont!
Frågade henne senare om det gick bra och hon log och nickade.
Sen flöt det på och deras övriga ekipage var felfria.
Botkyrka räknar bort Tuvas ritt tror jag eftersom hon var utesluten men eftersom Symfo stoppade så blev det 4 fel,  Srk räknade bort tjejen som red på Nova och blev felfria så de vann.

Dålig start på Ponny cupen med det tar Brs tjejerna igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0