Hoppträning

Yep, hopptränade igår! Vi hoppade bana och tränade mycket med rytmnen.
Willow var inte seg men hon var inte så taggad kan man väl säga...
Men vi hoppade igenom lite hinder, vi började med galopp bommar vilket min ponny inte förstår varför man ska ha det så det blev lite knasigt. Men sen tog vi bort bommarna, hon har en bättre rytm utan bommarna.
Vi hoppade igenom några av hindrerna, en liten tjej i gruppen åkte av 2 gånger då hennes häst hade hoppat lite stort och med massor av rygg över hindrerna.
Sedan hoppade vi igenom som en bana, det flöt på bra och hon hoppade fint med ryggen över många men så fort jag kände att jag låg bra framför hindret och slappnade av lite så gjorde hon ett ful stopp! Tyvärr var jag lite före henne i språnget och där höll jag på att åka i backen. Satt på hennes hals men på något sätt kom jag upp i sadeln igen. Haha, när jag var nära marken så blev jag sur på mig själv, jag och en tjej som heter Julia i gruppen hade snackat om avramlingar, jag sa då att jag aldrig ramlat av från Willow eller Alice. Dumma mig! Varför hade jag sagt så? Jag visste att någon från ovan skulle straffa mig och nu åker jag tamejfanimej i backen! Som tur gjorde jag väl inte det men nära...
Men sen så flöt allt på igen, och vi hoppade klart banan. Mamma filmade den sista rundan med min kamera så jag får väl kolla på min fina nästan avramling... Lovar att jag ska ladda uppklippet, om jag inte hinner idag gör jag det imorgon!
/Clara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0